HC Petersen

MultiOne 8.5S K

KLASSENS MEST KRAFTFULDE, HURTIGE OG HØJTYDENDE MINILÆSSER

Har du behov for en kraftfuld minilæsser, der kan levere utrolig meget olie til dine redskaber, så er 8.5S K maskinen for dig.

8.5S K er lige som de andre maskiner i denne serie udstyret med det nye Attachment Control Interface, som er et nyt system der gør det muligt at bruge redskabets funktioner via ét og samme joystick. Nu er det muligt at koble redskabet på via det 7-polet stik og bruge funktionerne i det eksisterende joystic. Derved spares et ekstra håndtag til disse funktioner.

Minilæsseren er udstyret med 2 gear, et arbejdsgear med en tophastighed op til 13 km/t og et transportgear med en hastighed op til 26 km/t. Dette gør det muligt at køre hurtigere fra A til B under transport og derved spare tid. Samtidig giver det dig mulighed for at holde en konstant lav fart ved f.eks. arbejde, hvilket giver en mere kontrolleret kørsel.

8.5S K er med sine 57 hk, sin store løftekapacitet og høje moment en af de mest kraftfulde minilæssere på markedet. Maskinen har et utrolig højt olieflow og gør den yderst fleksibel og velegnet til brug af de fleste redskaber som har behov for stor olietilførsel.

Se maskinen i brug

Se vores

Billedgalleri

Specifikationer

· 4wd hydrostatiske Direct Drive motorer
· DBS (Dynamic Block System)
· Selvnivellerende teleskoparm med dobbelt H-konstruktion
· Joystick med 11 funktioner
· Automatisk parkeringsbremse
· Integreret kontravægt
· Køler for hydraulikolie
· Multiconnector til hydraulik
· ROPS-FOPS I
· LCD multifunktionsdisplay med serviceindikator, timetæller, brændstofmåler, servicelampe, kontrol for lygter og 14 andre indikatorer/funktioner
· 2 arbejdsprojektører frem
· Ergonomisk sæde med indstillelig affjedring, armlæn og sikkerhedsbælte
· 2-speed/gear

 

MultiOne model 8.5S K

MotorKohler KDI1903
Effekt (ISO)57 HP
BrændstofDiesel
TransmissionHydrostatisk
Hastighed (max)14 – 28 km/h (afhængig af dækstr.)
Hydraulisk olieflow75 l/min.
Løftehøjde max.2,98 m
Løfteevne max.*1800 kg
Løfteevne, vandret**1440 kg
Løfteevne når maskinen er knækket***1070 kg
Brydeevne / 50 cm1700 kg
Skubbeevne2050 kgf
Marktryk (standarddæk)1062 kg/m2
Venderadius (indvendig/udvendig)825/2090 mm
Standarddæk26×12,00-12
Vægt1740 kg.
* Maksimal vægt der kan løftes lige over jorden, når maskinen holder lige, med kontravægt og teleskopet er inde. Redskaber er inkluderet i vægten.
** Maksimum vægt der kan løftes i vandret stilling, når maskinen holder lige, med kontravægte og teleskopet ind. Redskaber er inkluderet i vægten.
*** Maksimum vægt der kan løftes når maskinen er knækket, med kontravægte og teleskopet ind. Redskaber er inkluderet i vægten.