Virksomhed

maskiner til landbrugssektoren

Om HCP

HC Petersen

Tillid til tiden siden 1870

image004.png

Hos HC Petersen importerer og distribuerer vi professionelle maskiner til landbrugssektoren og den grønne sektor i hele det nordiske marked. HCP har hovedkvarter i Krogager, Grindsted. Vores maskiner sælges gennem professionelle forhandlere, som yder kompetent service og levering af originale reservedele.

leverandør af kvalitetsmaskiner

HCP importerer og distribuerer maskiner til landbrugssektoren

HCP importerer og distribuerer maskiner til landbrugssektoren og den grønne sektor i hele det nordiske marked: Danmark, Norge, Sverige og Finland. Vi tilbyder leverandører af kvalitetsmaskiner fordelene ved et samlet forbindelsesled mellem producenten og hele det nordiske marked.

Vores kvalitetsprodukter sælges og serviceres gennem regionale salgsselskaber og lokale forhandlere.
HCP’s salgsselskaber i Danmark, Norge, Sverige og Finland samarbejder med mere end 100 lokale forhandlere.

Ved at kombinere vores centrale organisation i Danmark og egne regionale salgsselskaber med private, lokale forhandlere kan vi drage fordel af såvel effektiviteten ved en central organisation som nærheden til kunden hos den lokale forhandler, som kan yde effektiv og hurtig service.

Vores regionale salgsselskaber og lokale forhandlere styrkes gennem centrale supportfunktioner i Krogager, Danmark. Salgsselskaberne får administrativ support og produktsupport fra vores produktspecialister. Gennem centralisering af en række backup funktioner som salgssupport, marketing, teknisk service, reservedele, PDI og logistik sikrer vi høj effektivitet og lave omkostninger. Både salgsselskaber og lokale forhandlere drager nytte af en professionel logistikafdeling, som håndterer modtagelse og afsendelse af alle reservedele og maskiner.

HCP er en dansk virksomhed, som startede i 1870, hvor de første selvbindere og tærskeværk blev solgt til kunder i ind- og udland. HCP’s ejerkreds består i dag af grundlæggerens familie, som i samarbejde med en professionel bestyrelse udgør en aktiv ledelse.

HCP driver et moderne, centralt lager med mere end 50.000 reservedele

Produktspecialister er klar til at hjælpe de lokale forhandlere med at få de rigtige dele, og medarbejderne på reservedelslageret sikrer, at kunder i hele den nordiske region modtager de bestilte dele indenfor 24 timer. Vi håndterer alle indkommende reservedelsordrer gennem et moderne IT-baseret ordresystem. Teamet taler alle de nordiske sprog og sikrer, at delene er de rigtige til opgaven.

HCP importerer og distribuerer et bredt program af kvalitetsmaskiner til landbrugs- og parksektorerne. Målet for alle vores mærker er at sikre en tilfredsstillende markedsandel, baseret på kundeloyalitet og effektivitet.

image004

HCPs værdisæt og måde at drive forretning på har et næsten 150-årigt fundament:

– Vi vil i alle henseender optræde som en troværdig partner
– Vi vil holde, hvad vi lover
– Vi er dedikerede til service 24-7-365
– Vi søger langvarige bæredygtige relationer med vores leverandører og kunder