HC Petersen

MultiOne 8.4S K

8.4S K MED HØJ PRÆSTATION SOM LETTER DIT ARBEJDE BETYDELIGT

Den nye 8.4S K kommer i en ny forbedret udgave og giver dig nogle helt unikke muligheder for sammenkobling af redskaber samt en lang række andre fordele.

Med den nye 8.4S K får du det nye Attachment Control Interface, som er et nyt system, der gør det muligt at bruge redskabets funktioner via et og samme joystick.
Nu er det muligt at koble redskabet på via det 7-polet stik og bruge funktionerne i det eksisterende joystick. Derved spares et ekstra håndtag til disse funktioner. Cruise Control (fartpilot) er standard på 8.4S K som er en fordel, når du skal køre i en konstant hastighed f.eks. når du klipper græs, hæk osv.

Maskinen er udstyret med det nye OneDrive som giver 30% mere effektivitet på transmissionen. Det løfter 8.4S K til nye højder, hvor du opnår højere fart, mere kontrolleret og afbalanceret kørsel samtidig med, at brændstofforbruget mindskes i forhold til forgængeren.

8.4S K er udstyret med 2 gear, et arbejdsgear med en tophastighed op til 11 km/t og et transportgear på op til 22 km/t. Dette gør det muligt at køre hurtigere fra A til B under transport og derved spare tid. Samtidig giver det dig mulighed for at holde en konstant lav fart ved f.eks. arbejde, hvilket giver en mere kontrolleret kørsel.

Se maskinen i brug

Se vores

Billedgalleri

Specifikationer

· 4wd hydrostatiske Direct Drive motorer
· DBS (Dynamic Block System)
· Selvnivellerende teleskoparm med dobbelt H-konstruktion
· Joystick med 11 funktioner
· Multilamel parkeringsbremse
· Integreret kontravægt
· Køler for hydraulikolie
· Multiconnector til hydraulik
· ROPS-FOPS I
· LCD multifunktionsdisplay med serviceindikator, timetæller, brændstofmåler, servicelampe, kontrol for lygter og 14 andre indikatorer/funktioner
· 2 arbejdsprojektører frem
· Ergonomisk sæde med indstillelig affjedring, armlæn og sikkerhedsbælte
· 2-speed gear

 

MultiOne model 8.4SK

MotorKubota V1505
Effekt (ISO)26 HP
BrændstofDiesel
TransmissionHydrostatisk
Hastighed (max)12-22 km/h (afhængig af dækstr.)
Hydraulisk olieflow52 l/min.
Løftehøjde max.2,98 m
Løfteevne max.*1.600 kg
Løfteevne vandret**1.280 kg
Løfteevne når maskinen er knækket***1.070 kg
Brydeevne / 50 cm1.700 kg
Skubbeevne2.050 kgf
Marktryk (standarddæk)1.051 kg/m2
Venderadius (indvendig/udvendig)825/2090 mm
Standarddæk26×12,00-12
Vægt1.680 kg.
* Maksimal vægt der kan løftes lige over jorden, når maskinen holder lige, med kontravægt og teleskopet er inde. Redskaber er inkluderet i vægten.
** Maksimum vægt der kan løftes i vandret stilling, når maskinen holder lige, med kontravægte og teleskopet ind. Redskaber er inkluderet i vægten.
*** Maksimum vægt der kan løftes når maskinen er knækket, med kontravægte og teleskopet ind. Redskaber er inkluderet i vægten.