HC Petersen

MultiOne 6.3+K

Når din minilæsser skal være stærk nok til det meste

MultiOne Serie 6 er kompakte maskiner med masser af power. Den er uden tvivl et godt valg for mange kunder og dækker stort set alle behov. MultiOne Serie 6 kan udføre utallige arbejdsopgaver ved hjælp af de mere end 200 standardiserede redskaber og bliver hurtigt uundværlig i dagligdagen. Løftehøjden er 2,92 meter, løftekapaciteten 1.200 kg og den leverer 50 l olie pr. minut til redskaberne.

Vi er glade for at kunne introducere den nye 6 K-serie: en konstant forbedring af det eksisterende sortiment med den nyeste Stage V og Tier 4 Final-kompatible motor.
Den nye Kubota D1305 – 3 cylindre – 1300 cc. opfylder emissionskravet for UE og USA uden besvær med elektronisk kontrol eller nogen udstødningsbehandling.
Det specielle MultiOne-opsætning får motoren til at levere et højt drejningsmoment ved lave omdrejninger, hvilket giver mange fordele til de hydrauliske betjeningselementer.

6-serien er en meget omkostningseffektiv løsning for den enkelte, der leder efter alle fordelene ved en MultiOne-læsser til en konkurrencedygtig pris uden at ofre kraft og kvalitet.

Se maskinen i brug

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Se vores

Billedgalleri

Specifikationer

· 4wd hydrostatiske Direct Drive motorer
· DBS (Dynamic Block System)
· Selvnivellerende teleskoparm med dobbelt H-konstruktion
· Multifunktions joystick med 11 funktioner
· Mekanisk parkeringsbremse
· Hydraulik oliekøler
· Multiconnector til hydraulik
· ROPS-FOPS I
· LCD multifunktionsdisplay med serviceindikator, timetæller, brændstofmåler, servicelampe, kontrol for lygter og 14 andre indikatorer/funktioner
· 2 arbejdsprojektører frem
· Ergonomisk sæde med indstillelig affjedring, armlæn og sikkerhedsbælte

MultiOne model 6.3+

MotorKubota D1305
Effekt (ISO)25 HP
BrændstofDiesel
TransmissionHydrostatisk
Hastighed (max)9 km/h (afhængig af dækstr.)
Hydraulisk olieflow50 l/min
Løftehøjde max.2,92 m
Løfteevne max.*1.200 kg
Løfteevne vandret**960 kg
Løfteevne når maskinen er knækket***780 kg
Brydeevne / 50 cm1400 kg
Skubbeevne1690 kgf
Marktryk (standarddæk)1044 kg/m2
Venderadius (indvendig/udvendig)905/2020 mm
Standarddæk23×8.50-12
Vægt1430 kg.
* Maksimal vægt der kan løftes lige over jorden, når maskinen holder lige, med kontravægt og teleskopet er inde. Redskaber er inkluderet i vægten.
** Maksimum vægt der kan løftes i vandret stilling, når maskinen holder lige, med kontravægte og teleskopet ind. Redskaber er inkluderet i vægten.
*** Maksimum vægt der kan løftes når maskinen er knækket, med kontravægte og teleskopet ind. Redskaber er inkluderet i vægten.