HC Petersen

MultiOne 6.3+ K

Når din minilæsser skal være stærk nok til det meste

MultiOne Serie 6 er kompakte maskiner med masser af power. Den er uden tvivl et godt valg for mange kunder og dækker stort set alle behov. MultiOne Serie 6 kan udføre utallige arbejdsopgaver ved hjælp af de mere end 200 standardiserede redskaber og bliver hurtigt uundværlig i dagligdagen. Løftehøjden er 2,92 meter, løftekapaciteten 1.200 kg og den leverer 46 l olie pr. minut til redskaberne.

Vi er glade for at kunne annoncere den nye 6 K-serie: en konstant forbedring af det eksisterende sortiment med den nyeste Stage V og Tier 4 Final-kompatible motor.
Den nye Kubota D1305 – 3 cylindre – 1300 cc. opfylder emissionskravet for UE og USA uden besvær med elektronisk kontrol eller nogen udstødningsbehandling.
Det specielle Multione-opsætning får motoren til at levere et højt drejningsmoment ved lave omdrejninger, hvilket giver mange fordele til Multione hydrauliske betjeningselementer og kredsløb med et glat, reaktivt og konstant effekt.

Den nye konfiguration tilbyder: 30% mere drejningsmoment og 20% mere flowudgang for tilbehør.
Dette betyder meget mere strøm, når det er nødvendigt, en jævn og konstant strømforsyning ved lavt omdrejningstal og den bedste tilbehør ydeevne.

MultiOne 6-seriens utrolige lille størrelse er meget mere ekstraordinær sammenlignet med løftekapaciteten for disse små, men kraftfulde minilæssere. 6-serien er en meget omkostningseffektiv løsning for den enkelte, der leder efter alle fordelene ved en MultiOne-læsser til en konkurrencedygtig pris uden at ofre kraft og kvalitet.
Disse kompakte læssere er perfekt egnet til trange rum, til let at transportere og til at køre de mest tilbehør til grøftning, graving og udgravning, rengøring, landskabsarkitektur, konstruktion og landbrug eller landbrug. 6-seriens multifunktionslæsere er også ideelle ledsagere til DIY-opgaver på gården eller grunden, oprydninger og affaldsrydning, alle terræntrucks-applikationer og generelle belastningsformål.

Se maskinen i brug

Afspil video
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Se vores

Billedgalleri

Specifikationer

· 4wd hydrostatiske Direct Drive motorer
· DBS (Dynamic Block System)
· Selvnivellerende teleskoparm med dobbelt H-konstruktion
· Joystick med 11 funktioner
· Multilamel parkingsbremse (6.3+, 6.3S)
· Mechanisk parkeringsbremse (6.3)
· Radial Piston Hjulmotor (6.3+, 6.3S)

· Køler for hydraulikolie
· Multiconnector til hydraulik
· ROPS-FOPS I
· LCD multifunktionsdisplay med serviceindikator, timetæller, brændstofmåler, servicelampe, kontrol for lygter og 14 andre indikatorer/funktioner
· 2 arbejdsprojektører frem
· Ergonomisk sæde med indstillelig affjedring, armlæn og sikkerhedsbælte

MultiOne model 6.3+

MotorYanmar 3TNV76
Effekt (ISO)28 HP
BrændstofDiesel
TransmissionHydrostatisk
Hastighed (max)11 km/h (afhængig af dækstr.)
Hydraulisk olieflow46 l/min
Løftehøjde max.2,92 m
Løfteevne top780 kg
Løfteevne, vandret960 kg
Brydeevne / 50 cm1400 kg
Skubbeevne1690 kgf
Marktryk (standarddæk)1044 kg/m2
Venderadius (indvendig/udvendig)905/2020 mm
Standarddæk23×8.50-12
Vægt1430 kg.

Kontakt os direkte

Har du spørgsmål du ønsker svar på, kan du skrive direkte til os