Iseki TXGS24

Med den nye Iseki TXGS24, får du en stort hjælp hele året! Traktoren kan monteres med klipper i front, under traktoren eller i bag. Til de mange læsseopgaver er der mulighed for montering af kompakt frontlæsser.

en stor hjælp hele året

TXGS 24 med hydrostatisk transmission og gasautomatik
der øger kørekomfort og sikkerhed. Når kørselspedalen trykkes ned, øges omdrejningstallet automatisk (og omvendt), så det er nemt at køre traktoren.

Samtidig bliver støjniveauet lavere, og brændstofforbruget
minimeres til glæde for både driftsbudgettet og miljøet.
TXGS 24 kan leveres med komfortkabine som er støj, varme og vinterisoleret. Så det er behageligt for føren hele året uanset vejret. Leveres som standard med rotorblink og arbejdslys for og bag.

Traktoren kan monteres med klipper i front, under traktoren
eller i bag. Til de mange læsseopgaver er der mulighed for
montering af kompakt frontlæsser.

Komfortabel uanset vejret

Som tilvalg kan komfortkabine monteres. Komfortkabinen
giver fantastisk udsigt hele vejen rundt, samt 2 brede døre som giver let og hurtigt adgang til kabinen. Kabinen er støj, varme og vinterisoleret med varme i gulvet. Som ekstra udstyr er det muligt at få bagrude med varme og visker. Lille kabine højde fra
198 cm, afhængig af dæktype.

OPTIMAL ERGONOMISK INDRETNING
TXGS 24 har et godt udsyn hele vejen rundt, samt let og hurtigt adgang til justerbart rat – frem og tilbage, Joystick til hydraulikstyring – frem og bak via to pedaler med reduceret pedaltryk – 2-trins hydrostat – gasautomatik der øger kørekomfort og sikkerhed.

FRONTLÆSSER
Til de mange læsseopgaver er der mulighed for montering af kompakt frontlæsser.