maskiner

Perfekt til boligforeninger

KOMPAKTTRAKTOR

ISEKI kompakttraktorer og græsklippere er perfekte til vedligeholdelse af boligforeningens områder. Iseki er kendt for sin pålidelighed og kan tilføre effektive værktøjer til håndtering af grønne områder, fejning og snerydning.

Iseki har dedikeret sig til at designe deres kompakttraktorer med fokus på brugervenlighed og alsidighed, hvilket gør dem nemme at betjene og multifunktionelle.

Valget af en ISEKI kan markant forbedre arbejdseffektiviteten og resultaterne. Denne investering kan resultere i smukkere og velplejede områder til glæde for boligfor-eningens beboere.

Velegnet året rundt

luksusKABINE

ideelle arbejds-betingelser

2020-11510_ISEKI TH5420_Armaturenbrett

Moderne display

Letforståeligt display, der tydeligt viser alle funktioner.

2020-11482_ISEKI TH5420_Hydrostatempfindlichkeit

Let tilgængelig

Fartpilot med hukommelses-funktion og elektrisk aktivt firehjulstræk med bremseeffekt på forakslen.

2020-11502_ISEKI TH5420_Wendeschaltung

Lige ved hånden

Smidig og bekvemt skifte af kørselsretning direkte fra rattet giver dig en brugervenlig oplevelse. Med kun en enkelt gaspedal er denne løsning både enkel og praktisk.

Hydrostatisk transmission, med 3  arbejdshastigheder.

ISEKI TH5420_Hydraulikanschluesse Frontlader_4stk_web_

hydralik til det hele

Standardudrustningen omfatter 2 hydraulikudtag bag og 2 for.

Græsklippere af enhver type, koste, snefræsere, V-plove osv. Iseki kan køre med stort set alle redskaber i den grønne sektor og snerydning. Med PTO i front, midt og bag er alle muligheder åbne, og med 2 + 2DV hydraulikventiler og stor hydraulikkapacitet er der nærmest ingen begrænsninger.

Iseki_kommune

iseki kompakttraktor

HCP_Iseki_katalog_2023

Iseki katalog

mINILÆSSERE

MultiOne minilæssere udgør en betydningsfuld ressource for boligforeninger. Denne alsidige maskine byder på en række funktioner, som signifikant kan forstærke boligforeningens kapacitet til at håndtere en række opgaver. Lige fra vedligeholdelse af grønne områder til snerydning og affaldshåndtering, kan MultiOne minilæssere effektivt håndtere en bred vifte af udfordringer. Deres kompakte størrelse gør dem særligt egnede til at navigere i trange områder, og deres alsidige udstyr gør dem til et multifunk-tionelt værktøj, der kan tackles en bred vifte af opgaver med lethed.

én maskine,
uanede muligheder

IDEELLE ARBEJDS-BETINGELSER

_O6A0048

ACI

ACI er et nyt system, der gør det muligt at bruge redskabets funktioner via et og samme joystick. Nu er det muligt at koble redskabet på via det 7-polet stik og bruge funktionerne i det eksisterende joystick i stedet for at skulle have monteret et ekstra kun til disse funktioner.

_S5A0680

Multiconnetor

Som standard er minilæsseren udstyret med en MultiConnector, som sikrer dig hurtigskift af et bredt redskabsprogram fra MultiOne. Redskabet tilkobles lynhurtigt til maskinens hydrauliksystem uden brug af værktøj. 

instrumentbord

Fartpilot

Fartpilot er yderst nyttig til en bred vifte af arbejdsopgaver, der kræver konstant hastighed, hvad enten det drejer sig om vedligeholdelse, hækkeklipning, græsslåning eller blot at flytte dig fra A til B – det hele er kun et tryk på en knap væk.

_O6A0286_low

Parallelføring

Er standard på alle MultiOne minilæssere med teleskoparm. Parallelføring sikrer, at vinklen på redskabet altid er korrekt. De to hydraulikcylindre under læsserrammen udligner forskydninger i vinklen, der opstår ved bevægelsen af læsserrammen, hvilket har stor betydning for sikkerheden når der skal arbejdes hurtigt men samtidig sikkert.

én maskine, mere end 180 redskaber

Find din
nærmeste forhandler

Ønsker I mere information om vores maskiner og om hvordan de kan opfylde jeres specifikke krav og behov,
er I velkommen til at tage kontakt til en af vores lokale forhandlere i jeres nærområde.

De hjælper gerne med at at finde den perfekte løsning til Jer.