HC Petersen

Pronar PUV3600HD

kraftig Side-, spids- eller u-plov

PUV-HD er en meget kraftig sneplov på 1050 kg, der effektivt rydder sne i op til 3,6 meters bredde, når de er ligestillet.
Plovene leveres med 6-delt klapskær og metalsko i hårdt metal. Selve plovskæret er designet, så sneen dels kastes langt væk, dels ikke sprøjter op på traktoren, hvilket fremmer chaufførens overblik betydeligt. Hvis uheldet er ude, og man påkører en kantsten eller lignende, udløser kraftige fjedre klapskærene uafhængigt af hinanden, og gummiskæret(ene) svinger bagud.
PUV-3600HD kan anvendes som side-, spids- eller U-plov og har som standard flydende 3-punktsophæng kat. II og følger derfor terrænet godt.
Ploven er beregnet til montage i 3-pkt. ophæng kat. II og kan via elhydraulisk styring af svingfunktionen betjenes af en traktor med kun 1 DV olieudtag. Traktorer med mindst 150 hk anbefales. Der kan leveres Twin-hjulsæt til erstatning for standard-slæbeskoene.

Her i vores katalog med PRONAR Vej og Park kan du se et bredt udvalg af de tilgængelige redskaber, men skulle du have andre ønsker, kan hele PRONARS produktudvalg ses på PRONARS hjemmeside: www.pronar.pl

Pris 45.000,-

Se maskinen i brug

ekskl. moms

Afspil video
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Se vores

Billedgalleri

Specifikationer

Tekniske specifikationer

Effektbehov120-250hk
Egenvægt1050kg
Arbejdsbredde L=R – venstre/højreL=R=304cm
Arbejdsbredde S- symmetrisk VS=311,5cm
Arbejdsbredde So – Y-posistionSO=293,6cm
Hydraulisk forsyning16-20MPa
El12V
Montage3-pkt. kat II 
Arbejdspositioner4 faste 
Bejtening, uafhængigElektrohydraulisk 
PåkørselssikringFjedre