Med 153 års erfaring

Vores udvalg indenfor landbrugs- og have & park maskiner

Én maskine

- Uanede muligheder

MultiOne minilæsser – det sikre valg

Lang historie kort: én maskine, mere end 200 redskaber og utallige arbejdsopgaver. Har du brug for en minilæsser, bør du altid undersøge mulighederne i MultiOnes produktprogram.

Allround
- Hele året

Der kører mange Iseki kompakttraktorer i Norden. Det skyldes blandt andet driftsikkerheden, men deres store alsidighed og førerkomfort spiller også en vigtig rolle.

Førerkomfort opnås ved at tænke brugervenlighed ind i designet ved at anvende luksuskabiner, der opfylder de nordiske chaufførers krav om ventilation om sommeren og varme om vinteren. Iseki sikrer med andre ord chaufførene ordentlig arbejdsforholde, uanset hvor lange arbejdsdagene bliver i sæsonerne

Moderne

ZETOR-TRAKTOR

Zetor-traktorer er driftssikre traktorer med rummelige kabiner og et udstyrsniveau, der overrasker de fleste positivt. I en tid hvor mange brands vælger at få deres mindre og mellemklasse-traktorer fremstillet i lavprislande, har Zetor valgt at holde produktionen på egne hænder i Tjekkiet. Her er der tradition for industriel produktion af høj kvalitet. Zetor udvikler sig utroligt hurtigt både med hensyn til teknologi og design, men holder fast i traditionen om tæt samarbejde med kunderne, uanset om det drejer sig om produktudvikling eller lokal service. Det helt overordnede mål er at levere traktorer med høj brugsværdi og minimale ejertidsomkostninger.