Nyheder

HCP Finans er et samarbejde mellem HCP Nordic og DLL, som indgår i Rabo Bank, en af verdens største og mest stabile finansielle koncerner. Målet er at tilbyde kunderne optimal finansiering som en del af et totalkoncept. Både valg af maskintype, forhandler og finansieringspartner har stor betydning for kunderne i mange år efter købet – ligesom maskinens kvalitet, pris, serviceomkostninger, brændstofforbrug, levetid, bytteværdi er vigtige elementer i den bedste totaløkonomi og laveste timepris.

SDF Financial Services tilbyder skræddersyet leasingfinansiering til alle SDF-kunder – Deutz-Fahr, Same og Lamborghini. I tæt samarbejde med forhandlerne udvikler vi specifikke løsninger og kampagner, så kunderne får deres traktorer, mejetærskere og teleskoplæssere på bedst mulige vilkår.

HCP Finans er ikke mærkespecifik. Hos os kan du via din  lokale forhandler få finansieret både traktorer, redskaber og parkmaskiner som  importeres af HCP Nordic og sælges gennem din uafhængige forhandler.
Gør en god handel og få din forhandler til at finde den rigtige finansiering via købekontrakt eller likviditetsvenlig leasing.