Agrotron Serie 9 TTV

I 2015 kommer Deutz-Fahr den nye stortraktor med op til 340 hk under motorhjælmen. Det er en avanceret traktor, som forener den nyeste motorteknologi fra DEUTZ med komfort i særklasse og effektive betjeningsfaciliteter til alle funktioner i den luksuriøse Maxi Vision Cab. Med en hydraulikkapacitet på 210 l/min, 8 hydraulikudtag, en løfteevne på 12 ton og mange andre flotte specifikationer leverer den produktivitet i særklasse.

Agrotron Serie 7 TTV

Agrotron Serie 7 TTV er topmodellen fra Deutz-Fahr. Serie 7 sætter helt nye standarder for traktordesign og kabinekomfort. Spækket med den nyeste teknologi og intelligent styring. Fås i modeller fra 245 - 263 hk.

Agrotron Serie 6 TTV

Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV er en højteknologisk traktor, der forener suveræn motorteknologi fra DEUTZ med unik og nyskabende design. Den fås med både 4 cyl. og 6 cyl. motor.
Kabinen er topmoderne – komfort i særklasse og effektive betjeningsfaciliteter til alle funktioner. Med iMonitor er der mulighed for både ISOBUS og Agrosky automatstyring.
Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 TTV er lillebror til Serie 7 – Tractor of the Year 3013 

Agrotron Serie 6 PowerShift

AgrotronSerie 6 er Deutz-Fahr's bud på en moderne mellemklassetraktor med PowerShift og en helt fantastisk kabine. Traktoren fås i flere udstyrsniveauer og med både 4- og 6 cylindrede motorer.

Agrotron Serie 6 Cshift

Cshift er et halvautomatisk system til gearskifte. Du vælger mellem alle gearområder via trykknapper på joysticket og skal ikke træde koblingen ned for at skifte. Hold knappen på bagsiden af joysticket inde og bevæg det frem/tilbage - så skifter du gear helt jævnt og utroligt komfortabelt.

Agrotron Serie 5 TTV

En smidig traktor med 100-120 hk, topmoderne teknologi og design i særklasse.
Som alle nye Deutz-Fahr traktorserier har Giugiaro Design tilføjet den nye traktor et moderne design og ekstra brugervenlighed i kabinen.

Agrotron Serie 5 PowerShift

Agrotron Serie 5 med PowerShift er en moderne allround-traktor med 100 – 120 hk.

Den utrolig smidig og kan hurtigt komme rundt om hjørnerne på gården. Samtidigt kan den bruge kræfterne på marken eller som transporttraktor på landevejen.

Agrotron Serie 5 C

Alt du behøver – og en hel del mere
Udstyrsniveauet i 5C er højt for klassen og dækker rigeligt de almindelige krav og behov. Motor med op til 118 hk, panorama-kabine, EHR-lift, ergonomi, komfort og sikkerhedsniveauet er højt i forhold til prisen.

Agrolux

Agrolux er en enkel traktor med 62 hk.. Den har den helt grundlæggende teknologi en traktor skal have for at løse arbejdsopgaverne og evt. køre med frontlæsser. En ideel løsning til prisen for mange deltidslandbrug, hobbyavlere og andre med begrænset behov. Med en utrolig lav pris er Agrolux også et godt alternativ til en brugt traktor. Agrolux kan leveres både med og uden kabine.

Agrokid

Agrokid er en lille kompakttraktor til den grønne sektor. En parktraktors kompakte mål og en stor traktors komfort. Kan leveres med brede græsdæk eller traktordæk. Fås med op til 51 hk.

Agrosky

Agrosky er baseret på teknologi fra Topcon. Autostyringen arbejder med en nøjagtighed helt ned til +/- 2,5 cm og er med til at optimere produktiviteten til perfektion.

Mejetærskere

60’er serien er de nyeste Deutz-Fahr mejetærskere med op til 6 store rystere, Commander Cab IV kabine. Topmoderne og utroligt driftsikre mejetærskere i servicevenligt design.

Deutz-Fahr Teleskoplæssere

Deutz-Fahr har præget udviklingen af traktorer i over 100 år. Avanceret teknologi, førerkomfort og driftsikkerhed kendetegner de velkendte grønne traktorer.